Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

18 Gartnerivej
Holstebro, 7500
Denmark

Banner spinning.jpg

SPINNING

BEGYNDERSPINNING
45 minutter hvor vi lærer at indstille cyklen rigtigt og afprøver forskellige teknikker, samt programmer til rigtig fed musik. Tempo og belastning bliver tilpasset, så vi får pulsen op og forbrænder, men dog ikke til vi dejser. Alt i alt en sjov time med fokus på, at få en god oplevelse med spinning.

SPINNING
60 vilde minutter hvor vi presser den til grænsen og lidt over. Vi kører forskellige programmer, designet til forbrænding og til at få pulsen op og have det sjovt. Der bliver kørt i højt tempo og til fed musik. En super god time til dem der gerne vil forbrænde fedtet og mærke livet lidt tættere på.

MORGENSPINNING
Holdet for de morgenfriske og dem som har vanskeligt ved at klemme træning ind i hverdagen på andre tidspunkter. Morgenspinning tilbyder en frisk og svedig start på dagen i selskab med en munter og evigt frisk instruktør, som vil trække dig ud af morgendøsigheden med kærlig hånd.