Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

18 Gartnerivej
Holstebro, 7500
Denmark

vI LUKKER 2.jpg

OM OS

HOLSTEBRO FITNESS LUKKER!

 

Kære Medlem!

 

Jeg er rigtig glad for at kunne meddele, at du kan forsætte din træning hos fitness dk, når Holstebro Fitness lukker 29. februar 2016. Dit medlemskab fortsætter automatisk hos fitness dk fra 1. marts 2016  (undtaget hvis dit medlemskab er i bero*) – og det endda til samme pris, som du i dag betaler hos Holstebro Fitness. Og jeg ved de glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Du bliver tilknyttet det fitness dk center, som ligger på Struervej 141.

Centret blev opgraderet sidste år og tilbyder bl.a.:

 

  • Baderum med både sauna og dampbad

  • Et stort udvalg af cardiomaskiner med indbygget tv samt styrketræningsudstyr

  • Masser af hold på holdplanen – med alt fra cykling til det verdenskendte koncept Les Mills

  • 280 m2 stort område til funktionel træning (de kalder det fdk CROSS)

  • Kaffe og the i loungeområdet, hvor du kan slappe af efter træning

     

Du vil ultimo februar modtage yderligere information fra fitness dk om dit nye medlemskab. Har du lyst til at besøge dit nye center inden 1. marts er du meget velkommen. Medbring blot dit nuværende medlemskort og kontakt personalet i receptionen, så hjælper de dig i gang.

 

Du kan læse mere om fitness dk på www.fitnessdk.dk

 

Vi håber, at du bliver glad for at træne hos fitness dk.

 

Med venlig hilsen

 

Holstebro Fitness

 

*Er dit medlemskab i bero vil dit medlemskab ikke forsætte i fitness dk. Ønsker du at forsætte dit medlemskab i fitness dk, er du selvfølgelig velkommen. Fremviser du denne mail i centret sparer du oprettelsen på 299 kr.VI HAR PLADS TIL ALLE

 Vores mantra er, at have plads til alle! Ligegyldigt om du er eliteatlet, fitnessentusiast eller bare gerne vil komme i form, samtidig med du har det sjovt, er vi stedet for dig!

Vi bestræber os altid på, at give vores medlemmer de bedste rammer! Derfor har vi også valgt, at gøre centeret døgnåbent, sådan at man kan træne når det passer ind i ens hverdag. Vi har et bredt udvalg af cardio og styrketræningsmaskiner, samt et stort frivægts område, med alt hvad et træningshjerte kan begærer. Derudover har vi det vi selv mener, Holstebros mest kompetente og energifyldte instruktørteam! Om det er en hård Rawfit time, en glitrende  Zumba time, eller en fredfyldt yogatime du leder efter, så har vi det til dig!


INSTAGRAM

Følg Holstebro Fitness på Instagram og del dine fitness aktiviteter os. 
Brug hashtaggende: #holstebrofitness og #viharpladstilalleholstebrofit